Hva´ så Hørby? – Ses vi til Skt. Hans?

Hva´ så Hørby? – Ses vi til Skt. Hans?

19. juni 2012 - kl. 0:37 - af

Bålet har nået en størrelse, der kan sætte fut i en hver heks, gevinsterne til lotteriet strømmer ind og grillen er kørt i stilling. Nu kan sommervejet og Skt. Hans bare komme an.

Traditionen tro er det Spejdervennerne og KFUM-spejdere der arrangerer Skt. Hans i Hørby. I år er det Mette Volsgaard, sognepræst i Hørby og Skæve, der er båltaler og inden hun får ordet synger alle børn der er mødt op – og som har mod på det – et par friske sange. Hele pladsen vil syde af aktivitet med små boder og konkurrencer og snobrødsbagning. Indenfor vil man kunne købe æbleskiver, is, pølser, kaffe og lodder.

Som noget nyt vil man i år kunne møde op på pladsen allerede kl. 17.30, hvor der vil være tændt op i den store grill. Mad og service skal man selv medbringe, men der kan købes sodavand på pladsen (som i øvrigt er alkoholfri).

Hvis man er på facebook kan man tilmelde sig arrangementet, ved at blive medlem af den nystartede gruppe ”Hva´ så Hørby” – eller man kan bare møde op lørdag den 23. juni kl. 17.30 til grill eller 19.30 til fest og sjov, båltale og fællessang – eller begge dele!

Under alle omstændigheder bør alle Hørby-folk, der er facebookbrugere, komme med i gruppen ”Hva´ så Hørby”. Her kommer løbende tilbud fra bl.a. bageren, efterlysninger, invitationer til arrangementer i byen, opfordringer til borgerne m.m.

Hva´ så Hørby? – Ses vi til Skt. Hans?

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hva´ så Hørby? - Ses vi til Skt. Hans?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER