Vidner søges til påkørsel hos Skjold-Sæby

Vidner søges til påkørsel hos Skjold-Sæby

18. juni 2012 - kl. 9:41 - af

Asger Mortensen, formand i SKJOLD-Sæby, efterlyser vidner til en påkørsel på en ny sort SKODA Octavia fredag aften på parkeringspladsen ved Sparekassen Vendsyssel Arena.

”Bilen ejer, Hanne Nielsen, er frivillig hjælper i vores cafeteria og passede netop dette i fredags. Da hun skulle hjem ud på aftenen, var bilen blevet påkørt på højre forskærm, uden hun fik noget at vide om dette, og står nu tilbage med en bulet bil og en dyr værkstedsregning.

Vi håber på, at vedkommende, der lavede påkørslen, får dårlig samvittighed og melder sig på banen. Dette er der nok ikke stor sandsynlighed for, så derfor appellerer vi til evt. vidner, der måtte have set påkørslen, eller noget der kan kaste lys over, hvem der har forvoldt skaden.

Jeg vil meget gerne have sms eller ringes op, gerne anonymt, så vi kan hjælpe Hanne ud af denne knibe. Mit nummer er 60 19 82 04”, slutter Asger Mortensen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vidner søges til påkørsel hos Skjold-Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER