Travl lørdag nat for Nordjyllands Politi

Travl lørdag nat for Nordjyllands Politi

18. juni 2012 - kl. 0:06 - af

Det var ikke kun i Aalborg og Hjørring at folk kastede med flasker og var voldelige, skriver TV2Nord.

I Sæby stod en mand sammen med en gruppe venner udenfor restaurant Lanternen lørdag aften, da en ukendt mand pludselig opførte sig aggressivt og smadrede en flaske i hovedet på en ung fyr. Den unge fyr kom voldsomt til skade, og flaskekasteren er desværre stadig på fri fod.

Det har været en travl nat for Nordjyllands Politi med i alt 19 anholdelser.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Travl lørdag nat for Nordjyllands Politi' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER