Så kom Valdemars dagen på Sæby ældrecenter

Så kom Valdemars dagen på Sæby ældrecenter

18. juni 2012 - kl. 14:19 - af

Fredag den 15. juni kl. 9.30 til kl. 11.15 mødtes Mandeklubben, og det er altid hyggeligt når mændene samles.

Det var dagen, hvor Børge underholdt med sit musikinstrument, og sanghæfterne blev flittigt benyttet, og efter et par snapse, så var stemningen helt oppe at køre.

Samme formiddag var nogle beboere på afdelingerne i gang med at gøre de nye kartofler klar til kogning. ”Hvor er det skønt at pille en ny kartoffel”, var en af kommentarerne. På Valdemarsdagen startes der med nye kartofler, og fremover er middagens kartofler altid ny opgravet, og det var da også med stor appetit, den nye kartoffel med grydestegt kylling, blev nydt.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så kom Valdemars dagen på Sæby ældrecenter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER