Klovneløb i Sæby – en stor succes

Klovneløb i Sæby – en stor succes

17. juni 2012 - kl. 11:26 - af

I samarbejde med en række organisationer, Sæby Handelsstandsforening og Sæby Svømmebad arrangerede Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole et såkaldt ”Klovneløb” til fordel for De danske hospitalsklovne. En længere række erhvervsdrivende har støttet formålet medsponsorater og andre fine ting.

Vejrudsigten havde lovet masser af regn, men hele arrangementet blev afviklet i fineste vejr, med stor stemning på torvet til musikledsagelse af Sæbygarden. Stidsholt havde engageret en rigtig klovn der underholdt i timerne op til starten.

Et løb hvor det ikke var vigtigt at komme først i mål, men vigtigt bare at deltage. Der var således også tilmeldt løbere lige fra dem der løber hurtigt, til den formentlig ældste deltager Peter Hvass Hansen på 85, der har familieære relationer i Sæby.

Peter der kommer fra Aalborg havde sin rollator med, og gennemførte løbet sammen med børn, børnebørn og oldebarn.

”Jeg har selv et barnebarn der har været en del indlagt på Skejby sygehus, og har der haft nogle perioder med hårde og svære sygdomsforløb. Jeg ved derfor hvor meget hospitalsklovnene betyder for de børn, og hvor gode de er til at få forløbet til at gå lidt nemmere. Derfor ville jeg gerne når nu det var muligt, være med til at støtte hospitalsklovnenes vigtige arbejde”, fortæller Peter Hvass Hansen.

Stidsholt er ovenud tilfredse med løbets afvikling, og er allerede klar til at stå for næste års klovneløb. I alt har over 1100 deltaget i løbet over hele landet, hvoraf mere end 80 altså løb i Sæby.

Se alle billederne fra løbet på http://www.stidsholt.dk/node/1635

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Klovneløb i Sæby - en stor succes' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER