”På job” – portræt af virksomhed fra Sæby

”På job” – portræt af virksomhed fra Sæby

17. juni 2012 - kl. 9:05 - af

5. juni indtog TV værten Flemming Retbøll og TV2 Nord, Trafikcenter Sæby Syd, ikke for at spise, sove eller tanke, men for at lave en udsendelse om en anderledes virksomhed, der har åben, når andre har lukket.

Indehaver af Trafikcenter Sæby Syd, Thomas Rugholm fortæller: ”Vi blev kontaktet af TV2-Nord for 14 dage siden, de ville gerne lave en udsendelse om en virksomhed, med nogle anderledes åbningstider end de fleste og med en service, der også rækker lidt længere end som så, og da vi har både døgnåben butik, cafeteria, hotel, samt et af landets største lastvognsanlæg, valgte de os”.

”Det blev en spændende dag, hvor en del af vort personale blev interviewet og filmet, og optagelsen endte ud i en 25 minutter lang tv-udsendelse, som TV2-Nord sender til august”, slutter Thomas Rugholm.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '”På job” - portræt af virksomhed fra Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER