Lokalnyt: Hvordan gik det med Hørby?….

Lokalnyt: Hvordan gik det med Hørby?….

16. juni 2012 - kl. 4:22 - af

Vil man stadig kunne køre igennem landsbyen Hørby i 2016 – eller vil byen i den mellemliggende periode være afgået ved døden?

Dette noget provokerende spørgsmål blev stillet som indledning på debatten til et møde i idrætsforeningens klubhus i Hørby, som var indkaldt af byens borgerforeningen og en kreds af erhvervsdrivende.

Inviteret til mødet var repræsentanter for alle virksomheder, foreninger og institutioner i byen og målet for aftenen var at komme frem til, hvordan Hørby kan markere sig positivt, hvad der er byens stærke sider og hvilke udfordringer, der ligger forude, hvis den dystre indlednings-bemærkning skal gøres til skamme.

Hørby har gennem mange år været kendt for et godt og sundt foreningsliv, hvor der i de frivillige kræfter, der gør et stykke arbejde her, ligger et potentiale til udvikling af idéer og muligheder til gavn for byen. det er derfor vigtigt med et godt samarbejde også foreningerne imellem, så man kan være med til at løfte i flok.

Under mødet blev vigtigheden pointeret af, at byen bevarer sine arbejdspladser og sit forretningsliv. Det er ofte det, at der er en skole og en butik, der gør, at en landsby har et liv og dermed også er attraktiv for nye borgere.

En af konklusionerne på mødet blev, at man i Hørby i det tidlige efterår vil forsøge, at lave et ’borgertopmøde’, hvor alle fra byen og oplandet inviteres med i snakken om, hvad der er vigtigt for byens fortsatte eksistens og udvikling.

Borgertopmødet skal arrangeres i et samarbejde mellem Hørby Borgerforening og Hørby Efterskole, hvor sidstnævnte også lægger lokaler til arrangementet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lokalnyt: Hvordan gik det med Hørby?....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER