Cirkus Dannebrog gæster Sæby med en forrygende forestilling

Cirkus Dannebrog gæster Sæby med en forrygende forestilling

15. juni 2012 - kl. 11:06 - af

Den 27. og 28. juni kan man opleve Cirkus Dannebrogs fantastiske, afrikansk inspirerede forestilling Amazing Africa.

Her kan man opleve den afrikanske livsglæde og de mange forskellige afrikanske kulturer, som tydeligt ses igennem aftenens forestilling.

Til en god cirkusforestilling hører alt fra dyr, klovne, akrobater og til jonglører, hvilket man har rig mulighed for at opleve.

Her er Hakuna Matata Boys, en springtrup fra Tanzania, African Six Queens fra Etiopien, som udfører yndefuldt akrobatik, Duo Maybe fra Ukraine med spændende luftnumre, Kaselowsky and his SIX boys, der viser et udsnit af faunaen på savannen i Tanzania og Kenya med bl.a. kamelen ”Ørkenens Skib” og selvfølgelig er der ingen cirkusforestilling uden klov. Det er Cesar Dias fra Portugal, der står for denne morsomme og humørfyldte del af programmet, og vi kunne blive ved med at remse op af mange andre spændende indslag, med kunstnere hovedsagelig fra Afrika.

En jonglør skal der også til. Det er familien Enochs barnebarn David Sosman, der med et imponerende show vil repræsentere familiens mange år i Sydafrika, hvor familien opholdt sig i mange år, inden de igen vente hjem til Danmark, for at genoplive det gamle cirkus, som havde været lukket ned i mere en 50 år.

Afrika er ikke kun kultur og humør, men også en verdensdel med humanitære og miljømæssige problemer. Det vil Cirkus Dannebrog gerne være med til at ændre på, så derfor er der indledt et samarbejde med Dansk Røde Kors. Hver gang der bliver solgt en billet til årets forestilling, bidrager man med 5 kr. til Røde Kors´ arbejde i Afrika.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Cirkus Dannebrog gæster Sæby med en forrygende forestilling' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER