Sæby Fritids- og Ungdomsklub etablere gadeteam

Sæby Fritids- og Ungdomsklub etablere gadeteam

14. juni 2012 - kl. 12:08 - af

Sæby Fritids- og Ungdomsklub vil igen i år gøre en ekstra indsats på det forebyggende plan blandt større børn og unge i Sæby.

Leder Brian Christoffersen fortæller: ”Vi ved, at der i sommermånederne kan opstå nogle grupperinger blandt større børn og unge (mellem 12 og 18 år) rundt omkring i bybilledet, på stranden og andre steder i Sæby.

Det er ikke i sig selv et problem med disse grupperinger, hvis de ellers opfører sig hensigtsmæssigt, men det er så ikke altid, at de gør det. Opstår der uro, ballade, hærværk eller almindelig bekymring kan man kontakte os. Vi har tilknyttet et gadeteam her i klubben.
Gadeteamet tager ud for at forebygge uhensigtsmæssig adfærd blandt denne gruppe, og for at komme i kontakt med dem og få etableret gode relationer, og for der igennem at tilbyde dem nogle aktiviteter af forskellig art.

Vi holder åben hver aften i sommerferien (uge 27 – 32), hvor de unge og andre kan komme og benytte vores multibane med mulighed for at spille fodbold, basketball og andre boldspil.

Det er svært for os at vide hvor, hvornår og hvordan problemerne opstår. Derfor tilbyder vi, at vores gadeteam vil rykke ud hurtigst muligt, når I kontakter os og beskriver et problem. Det mener vi også vil være en god hjælp til jer, og derfor ønsker vi, at I vil benytte jer af dette tilbud”.

For en god ordens skyld skal det nævnes, at Gadeteamet ikke rykker ud i forbindelse med alkoholiske arrangementer og i nattelivet i øvrigt, der er det stadig politiet, der skal kontaktes, hvis det bliver nødvendigt.

Man kan kontakte Sæby Fritids- og Ungdomsklub på et af følgende tlf. nr.:
Fritids- og Ungdomsklubben, tlf. 9846 3396 eller Leder Brian Christoffersen, tlf. 2090 2350

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Fritids- og Ungdomsklub etablere gadeteam' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger