Nyt købmandspar overtager Rema 1000

Nyt købmandspar overtager Rema 1000

14. juni 2012 - kl. 14:22 - af

Christian og Louise Madsen bliver idag det nye købmandspar hos Rema 1000 i City Vest i Sæby.
Parret er i dag bosiddende i Brønderslev, de har være gift i 12 år og har sammen 3 piger på 7, 10 og 12 år. Christian var tidligere butiksbestyrer i Brønderslev, og blev herefter købmand hos Rema 1000 på Gærumvej i Frederikshavn, hvor han har været i 5 1/2 år, inden han, sammen med sin hustru, besluttede sig for at overtage forretningen i Sæby.

Christian Madsen fortæller om overtagelsen: “Jeg vil især koncentrere mig om at forbedre afdelingerne med blomster, frugt og grønt og kød, men ellers vil der ikke ske ændringer, og jeg beholder det nuværende personale, som jo er godt inde i forretningens arbejdsgang”.
På spørgsmålet om, hvorfor det lige blev Sæby, svarer Christian: “Vi har i mange år camperet på Hedebo Strand Camping, og er blevet meget glade for Sæby, så da muligheden bød sig, slog vi til”.

Tidligere købmand hos Rema 1000 i Sæby, Jimmy Rulle, som har været med til at starte den nye forretning op i City Vest, har valgt at søge nye græsgange. Han starter op som kørende salgskonsulent for Axel D Jensen, og skal dække hele området nord for Randers. Her skal han beskæftige sig med salg af rammer og brugskunst, og ligeledes forsøge at udvide kundekredsen.
Han fortæller, at det er en kæmpe udfordring for ham, da han jo tidligere har været beskæftiget indenfor detailhandel, og gerne vil prøve noget nyt.

2 kommentarer til “Nyt købmandspar overtager Rema 1000” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Nyt købmandspar overtager Rema 1000”

  • FANTASTISK nyhed!
    Måske jeg igen vil handle igen i Rema under ny ledelse. Det kørte bare ikke for Rulle!

  • syntes Jimmy gjorde det godt…og dejligt at se en købmand selv sidde bag kassen, som Jimmy gjorde…og derned få en god kontakt til sine kunder..

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyt købmandspar overtager Rema 1000 ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger