Stena Line: Usædvanligt prisfald i højsæsonen!

Stena Line: Usædvanligt prisfald i højsæsonen!

12. juni 2012 - kl. 13:45 - af

Stena Line sætter priserne ned med op til 20 procent i højsæsonen. Frem til 31. august er det muligt eksempelvis at sejle fra Frederikshavn til Göteborg fra 399 kr., inklusiv bil og fem personer.

– Flere analyser viser, at et stigende antal danskere i år planlægger at blive hjemme i sommerferien for bl.a. at se EM i fodbold og OL i London. Vores usædvanlige prisfald er et seriøst forsøg på at overbevise denne gruppe af danskere om, at de skal rejse til Sverige i én eller flere dage, fortæller direktør Carsten Kruse, Stena Line.

Selv i juli, som er Stena Lines største måned, kan passagererne se frem til at komme billigere til Sverige. 16 ud af 31 dage er det muligt at booke færgebilletter, som koster 20 procent mindre end normalt.

– Det er klart, at vi fastholder de normale priser på de traditionelt travle afgange i weekenderne, men dem, der er fleksible og gerne rejser på andre ugedage, har mulighed for at spare en del penge. Og chancen for at få en billig billet er større, jo hurtigere man booker den, understreger Carsten Kruse.

Han er ikke i tvivl om, at prisfaldet smitter af på interessen for at rejse til Sverige. Tendensen er nemlig, at folk bestiller deres rejser senere og senere, og prisfaldet annonceres i de kommende uger massivt i danske medier.

Stena Lines prisfald gælder både på ruterne Frederikshavn-Göteborg og Grenaa-Varberg.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stena Line: Usædvanligt prisfald i højsæsonen!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER