Zjoos i Vestergade holder ophørsudsalg

Zjoos i Vestergade holder ophørsudsalg

9. juni 2012 - kl. 1:08 - af

Efter mindre end 2 år i Sæby og efter flere lange ferielukninger, har Lars, som er indehaver af Zjoos i Vestergade nu valgt at holde ophørsudsalg.

Butikken, har i den tid den har været åben, lagt lokale til mange lagersalg og restsalg med store rabatprocenter til følge, og spørger man Lars om, hvad årsagen er til, at det ikke kan gå med en sådan butik i Sæby, ønsker han ikke at give en kommentar, udover teksten ved butikken: ”Krisen rammer Sæby”.

Lars, der udover butikken i Sæby også driver skobutikker i Brønderslev og Hjørring, har i manges øjne brugt butikken i Sæby som lagersalg, og det må jo så konstateres, at denne form for drift ikke kan gå i en by som Sæby.

Spørger man Lars selv om hans andre forretninger og deres succes, ønsker han hverken at bekræfte deres eksistens eller hans arrangement, så man kan blot ved selvsyn konstatere, at butikken, nu for sidste gang må man formode, igen holder (ophørs)udsalg.

Lokalet i Vestergade skulle ifølge rygterne, allerede være udlejet til anden side, så der ikke her bliver et tomt lokale, hvilket man i Handelsstandsforeningen hilser velkommen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Zjoos i Vestergade holder ophørsudsalg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER