Så skal heksen brændes af igen!…..

Så skal heksen brændes af igen!…..

9. juni 2012 - kl. 0:03 - af

Lions Jydske Aas gennemfører i samarbejde med Borgerforeningen det festlige Sct. Hans arrangement på havnen, som det har været tilfældet de seneste 5 år.

I år falder Sct. Hans på en lørdag, og det er derfor besluttet at gøre lidt ekstra ud af det musikalske islæt. Der vil blive fulgt op på Pinsens fine jazzarrangement, og der er entreret med det 6 mands store traditionelle jazzorkester – HOT SIX Jazz Band. Et orkester sammensat af yderst erfarne musikere, som vil give koncert over 2 omgange.

På pladsen serveres også i år grillpølser, fadøl, varme vafler og popcorn – og børnebålet tændes kl. 18,30, så børnene kan bage snobrød, mens far og mor køber lodder til det spændende andevæddeløb på åen!

Årets båltaler bliver skoleleder Gert Nygaaard fra Sæbygårdskolen.

Arrangørerne håber på ligeså stort fremmøde som tidligere år, hvor der kommer op mod 2000 for at tage del i denne hyggelige tradition.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så skal heksen brændes af igen!.....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER