Stort færdselsuheld i Sæby var kun en øvelse

Stort færdselsuheld i Sæby var kun en øvelse

8. juni 2012 - kl. 12:20 - af

Torsdag den 7. juni skete et stort færdselsuheld på Mercurvej i Sæby, hvor 3 biler var impliceret. Heldigvis var det kun en øvelse, som Frederikshavn Brandvæsen og Beredskab afholdt.

Ca. 17 brandfolk fra henholdsvis Østervrå, Frederikshavn og Sæby var sendt af sted for at komme de nødstedte til undsætning. 2 af bilerne var stødt sammen og den 3. bil var placeret lidt fra stedet. I alt var 10 personer kommet til skade, så der var nok at øve sig på.

Indsatslederen fortæller, at alt forløb roligt og efter bogen, men der er selvfølgelig altid ting, som kunne have været gjort anderledes og bedre, det er det øvelserne er til for, og alle lære noget hver gang.

Men alt i alt en tilfredsstillende øvelse.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stort færdselsuheld i Sæby var kun en øvelse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER