Sæby Ældrecenters ældste beboer fylder 102 år

Sæby Ældrecenters ældste beboer fylder 102 år

7. juni 2012 - kl. 0:46 - af

På fredag kan Sæby Ældrecenters ældste beboer fejre sin 102 års fødselsdag. Olga K. Jensen fik tilbage i 2010 besøg af både borgmester Lars Møller og en royal person – næsten da – en af de ansatte på centret havde til stor morskab for alle klædt sig ud som hendes Majestæt Dronning Margrethe i forbindelse med 100 års dagen. Dengang var der også en hilsen fra den rigtige majestæt, men mon det sker igen?

Om fredagens fødselsdag bliver lige så festlige som dengang, er endnu uvist, men et stort tillykke skal lyde I anledning af den store dag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af ' Sæby Ældrecenters ældste beboer fylder 102 år ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER