Generalforsamling i Støtte-foreningen for Svømmebadet

Generalforsamling i Støtte-foreningen for Svømmebadet

6. juni 2012 - kl. 12:55 - af

Onsdag den 23. maj blev der afholdt generalforsamling i Støtteforeningen for Sæby Svømmebad.
Foreningen har igen i år ført en stille tilværelse, og wellness aften blev desværre grundet forskellige misforståelser kun gennemført med et beskedent deltagerantal.

”Foreningens formål er at give folkelig opbakning og aktiv støtte ved driften af Sæby Svømmebad”, og i årets løb er der blevet givet økonomisk støtte i form af tilskud til møbler i cafeen, og ellers er opgaven at være katalysatorer for gode ideer og forslag til forbedringer og ændringer i svømmebadet. Foreningen glæde sig da også over at kunne konstatere, at rigtig mange af deres forslag bliver implementeret i den daglige drift af badet. Prisen for sæson- og turkort har stort set kunnet holdes i ro i år og der er lavet et nyt super tilbud på halvårskort gældende for 2. og 3. kvartal, herved håber de at kunne motivere flere til at besøge svømmebadet i sommerhalvåret.

Ud over at have publikumsvenlige åbningstider, glæder de sig over at se de mange aktiviteter der sker i huset. Hvor folk er, kommer flere til hvilket specielt kan opleves på wellness aftnerne, såvel med som uden spisning, hvor man hører gæster sige, at de vil finde andre dage da det kan forekomme for trængt. At der er interesse for badet viste sig også i uge 6, hvor der blev holdt åbent hus, og hvor personalet havde arrangeret en række utraditionelle aktiviteter. Åbent hus arrangementet blev afholdt for at markere, at den korte lukkeperiode, der var nødvendig i forbindelse med 5 års håndværkereftersynet, var slut, og der nu fremstod en nytunet hal klar til at modtage gæster igen. Dog arbejdes der stadig på at udskifte materialer omkring utætte ovenlysvinduer, som heldigvis ikke er til ulempe for badets gæster.

Af spektakulære arrangementer kan næves nudist wellness og helikopter simulatoren fra Martek, som ud over at give kunder i butikken, også har givet en del medieomtale.

Varmtvandsbassinet får stadig større og større betydning for mange, ud over Kommunens genoptræningscenter, fysioterapi, foreningsaktiviteter, er svømmebadet selv begyndt at arrangere aquamom (tilbud til gravide), aqua meditation, wellness med oplevelser – micro messe, baby boom og private fest / event.

”Glædeligt er det også at Sæby nu har fået en klub for konkurrencesvømmere, vi håber meget på at svømmeklubben kan komme ind i en god gænge med tilgang af mange svømmetalenter”, slutter formand Tommy Thomsen sin beretning og takker bestyrelsen og ledelsen i Svømmebadet for godt samarbejde.

Efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således:
Formand, Tommy Thomsen, Næstformand, Ib Nielsen, Kasserer, Anders Pedersen, Sekretær, Iben Hammeleff og menigt medlem og brevomdeler: Alice Larsen. Formanden repræsenterer foreningen i Svømmebadets bestyrelse.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Generalforsamling i Støtte-foreningen for Svømmebadet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger