Døgnrapporten: Så køres der på sprit i Sæby….

Døgnrapporten: Så køres der på sprit i Sæby….

4. juni 2012 - kl. 18:40 - af

Ikke mindre end tre personer er i perioden fra fredag til søndag stoppet med sprit og andet i blodet, og alle tre var fra Sæby og omegn.

Fredag kl. 20.20 stoppede politiet en 45-årig mand fra Sæby på Frederikshavnsvej. Han var spirituspåvirket. Og kl. ca. 21 blev endnu en person – denne gang en 42-årig kvinde fra Asaa stoppet ligeledes på Frederikshavnsvej. Hun var påvirket af stoffer.

En 42-årig kvinde fra Sæby blev stoppet på Europavej i Vangen, hun var også påvirket af spiritus.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Døgnrapporten: Så køres der på sprit i Sæby....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER