7’er stole gav flot resultat til “Stafet for Livet”

7’er stole gav flot resultat til “Stafet for Livet”

4. juni 2012 - kl. 10:09 - af

De fem 7’er stole, som kunstneren Steen Karlsen har udsmykket til fordel for ”Stafet for Livet”, blev søndag aften solgt på auktion ved auktionshuset Lauritz.com. Det samlede hammerslag for de fem stole endte på 40.700 kr. Republic of Fritz Hansen har doneret stolene, og Lauritz.com afvikle-de auktionen og donerer samtidigt gebyrer og salærer ved salget til Stafet for Livet. Alt i alt betyder det, at salget af stolene bidrager med 50.000 kr. til Stafet for Livet i Frederikshavn – og dermed Kræftens Bekæmpelses arbejde.

Formand for styregruppen for Stafet for Livet i Frederikshavn, Aase Lindbøgh Nielsen, siger: ”Det er et utrolig flot resultat, og vi er meget taknemlige for den fantastiske støtte og opbakning, som vi har fået fra Republic of Fritz Hansen, Lauritz.com og ikke mindst Steen Karlsen.

Vi glæder os til Stafet for Livet på Knivholt den 16.-17.juni, og med dette resultat er der virkelig mulighed for, at vi ender med at sende et rekord-stort beløb videre til Kræftens Bekæmpelses vigtige arbejde.”

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER