Udenlandske mænd kom ikke for at blive klippet!

Udenlandske mænd kom ikke for at blive klippet!

2. juni 2012 - kl. 15:15 - af

Lørdag, kort efter middag, kom to udenlandske, engelsktalende mænd ind hos Frisør Berg Hairstyler på Vestergade i Sæby.

Den ene satte sig til rette på ventepladserne, mens den anden henvendte sig til frisør Marie Louise for at høre, om der var tid til at klippe ham. Da der ikke var det, bad de om at se en modelbog med frisure. Dette tog dog så lang tid, at Marie Louise blev lidt mistroisk, og hun syntes samtidig, hun kunne se, at nogle af kundernes jakker bevægede sig.

Da mændene endelig havde forladt salonen, bad hun derfor kunderne om at tjekke deres tasker og lommer for at se, om alt var der. Det var det ikke – fra en taske var der fjernet en tegnebog indeholdende mange hævekort samt 3.000 kr. i kontanter.

Nu håber Frisør Berg Hairstyler og politiet på, at overvågningskameraet hos Kop og Kande måske kan finde frem til, hvem de to mænd er.

SÅ! Pas på der ude. Hold tasken lukket, ha´ ikke noget af værdi i lommerne og er du forretningsdrivende så hold godt øje med disse tricktyve.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Udenlandske mænd kom ikke for at blive klippet!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER