Kamillus Frederikshavn på besøg i Sæby

Kamillus Frederikshavn på besøg i Sæby

2. juni 2012 - kl. 15:24 - af

I dag var Støtteforeningen for Hospice Vendsyssel på Torvet i Sæby, og det blev en rigtig god dag.

”Dagen var tænkt som en mulighed for at fortælle om Hospice Vendsyssel og støtteforeningens arbejde.  Håbet var at skaffe nye støttemedlemmer, hvilket til fulde er blevet opfyldt. Sæbys forretningsdrivende har sponsoreret flotte gaver, som vil blive udtrukket som gevinster til de nytegnede støttemedlemmer. Vore gæster på standen får tilbudt en folder, der fortæller om arbejdet i støtteforeningen. Det blev en dejlig dag på Sæby Torv med mange gode samtaler og mange nye medlemmer – en dag, som vi kun kan være glade og taknemmelige for”, fortæller Kirsten Møller fra Støtteforeningen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kamillus Frederikshavn på besøg i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER