To dage i Sæby i energiens tegn….

To dage i Sæby i energiens tegn….

1. juni 2012 - kl. 0:10 - af

Den 14. og 15. juni afholder EU-projektet PRINCIP energikonference i Sæby under temaet: Klimasmarte energiløsninger i øjenhøjde.
Konferencen afsluttes på Sæby Torv, hvor Energibyen Frederikshavn står i spidsen for en begivenhedsrig energimesse med forskellige stande, god underholdning og med mulighed for at prøvekøre en elbil.

Torsdag den 14. juni kl. 13.00 starter konferencen i smukke omgivelser på Sæbygård Slot. Her danner inspirerende oplæg rammen om en lærerig dag i energien tegn med fokus på løsninger indenfor bygningsrenovering i dag og i 2020. Konferencen giver et nuanceret billede af de potentialer og barrierer, som findes indenfor energirenoveringer i dag og i fremtiden.

Konferencen fortsætter fredag den 15. juni kl. 09.00 med studiebesøg i lokalområdet. Turen går til det imponerende boligbyggeri ved Sæby Strand, Institutionen Mariested og Sæby Varmeværk, der hver især har fokus på energirigtige løsninger.
Turen afsluttes ved Sæby Torv, hvor Energibyen Frederikshavn inviterer til årets energimesse med masser af spændende stande, hvor der er mulighed for rådgivning, og for at tale med forskellige leverandører og producenter indenfor den miljørigtige energi.

Messen vil være åben fra kl. 11.00 til kl. 17.30, og der bydes bl.a. på godt jazz-musik, underholdende indslag, el-bil udstilling og efterfølgende kortege igennem Sæby. Det bliver også muligt at prøvekøre en Tesla.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'To dage i Sæby i energiens tegn....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger