Sidste skoledag for nogen – første for andre!

Sidste skoledag for nogen – første for andre!

1. juni 2012 - kl. 14:15 - af

På Sæbygårdskolen var det sidste skoledag for de ældste elever, og nu venter så eksamen, og spørgsmålet om hvad man vil i ”det virkelige liv”.

Dagen startede med morgenkaffe og skuespil, og så skulle lærerne ”tæves” i årets fodboldkamp, inden hele flokken drog af sted for at fortsætte dagen i Sommerland.

For de små nye, som skal starte i 0. klasse efter sommerferien, startede det hele allerede i dag, idet man i Frederikshavn Kommune har valgt at lade de små rykke ind i de lokaler, som de ældste elever nu har forladt. Det giver mulighed for, at de små nye elever kan vende sig til det liv, de nu skal i gang med, så de efter sommerferie kender skolen, og ved hvordan det er at færdes der. Børnene bliver passet af SFO personalet.

Skoleleder Gert Nygaard fortæller, at denne nye måde at starte i skolen på har vist sig at være en rigtig god ide, da børnene føler sig trygge og kende det hele ud og ind, når de for alvor starter i 0. klasse, men allerede fra på onsdag går man faktisk i 0.0. klasse. En spændende start på et nyt liv uden for børnehaven.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sidste skoledag for nogen – første for andre!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER