Koncert med Sæbygarden på Sæby Torv

Koncert med Sæbygarden på Sæby Torv

1. juni 2012 - kl. 0:07 - af

Når sommeren kommer til Sæby hører det naturligt sammen med at Sæbygarden underholder på Sæby Torv. Således bliver det også lørdagd en 16. juni i tidsrummet fra kl. 10.30 til 12.30, hvor Sæbygarden vil underholde med hele sommerrepertoieret.

Sæbygarden tager til den tyske by Bad Bramstedt i fra den 22. til den 24. juni til International Musikfestival med 1.500 musikere fra 10 lande. Det bliver en fantastisk oplevelse, hvor Sæbygardens skal spille 2 koncerter samt deltage i kæmpe optog i gennem den smukke by. Endvidere bliver der rig mulighed for at se masser af andre velspillende orkestre fra de mange deltagende lande. Den Internationale Musikfest arrangerers hvert 3. år og Sæbygarden har deltaget alle gange igennem rigtig mange år, hvorfor vi ved at det igen i år bliver en uforglemmelig fest.

Ikke mindst for Sæbygardens mange unge nye medlemmer bliver det en overvældende sjov oplevelse at deltage i festivalen. Således bliver koncerten på Sæby Torv også en generalprøve for koncertene i Tyskland, men ligeledes en “scenetræning” for de helt nye i orkestret. Det kræver jo sin musiker at modtage publikums fantastiske opbakning som vi både modtager på Sæby Torv og i Bad Bramstedt.

Turen til Tyskland er årets første udlandsrejse for Sæbygardens 45 medlemmer. Og rejser skal der til i Sæbygarden. Det giver et fantastisk løft i det musikalske – at være sammen på rejse og sætte sig op til koncerter. Endvidere er rejser altid rystesammenture, der gavner alle i orkestrets, ikke mindst de unge, nye medlemmer, som vi skal tage godt hånd om. Senere på året rejser Sæbygarden til Spanien i en uge for at spille koncerter og have masser af kvalitetstid sammen. Mere herom når programmet er fastlagt.

Indtil videre glæder hele Sæbygarden til at byde alle velkommen på Sæby Torv lørdag den 16. juni kl. 10.30, hvor de med masser af musik vil glæde alle fremmødte.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Koncert med Sæbygarden på Sæby Torv' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger