Fredag indvies den nye yderhavn i Sæby

Fredag indvies den nye yderhavn i Sæby

30. maj 2012 - kl. 13:02 - af

Fredag den 1. juni kl. 12.30 skal den nye yderhavn i Sæby indvies.

Der er lavet plads til 33 lidt større både. Det er lidt mindre end oprindelig planlagt, men det viste sig, at bådene, som skal ligge i yderhavnen, generelt er større end forudset, så derfor blev pladsstørrelsen reguleret, så de kan tage de lidt større både.

I inderhavnen er der etableret 40 bådpladser, som blev taget i brug 1. maj, og det er planen, at de skal bruges til gæstepladser. Ved at lave pladserne vinkelret på kajen, giver det mulighed for at udleje en gæsteplads over en længere periode.

På fredag skulle alt så være klar til at indvie de to nye havnen, og Brian Pedersen fra Teknisk Udvalg vil klippe den røde snor til tonerne fra Ibsens Kapel.

”Der vil være lidt godt til halsen – fadøl, sodavand og fiskefrikadeller og godt musik at lytte til”, fortæller Havnefoged Birger Isaksen.

3 kommentarer til “Fredag indvies den nye yderhavn i Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Fredag indvies den nye yderhavn i Sæby”

 • Poul Sørensen

  Sæby havn kan nu sikkert glæde sig over at der intet sker, oig de pæne fabriksbygninger bliver genudlejet, til mnåske forurenende virksomhed. og måske støj, og lugttgener, tillykke Sæby.

 • Arne Skriver

  Til Poul.

  Ja du her ret det er sørgeligt hvis vi skal døje med lugtgener og forurening på havnen, Jeg forstår godt din bekymring derfor kan jeg heller ikke forstå at i med Autocampere vil invaderer havnen MED STØJ OG LUFTFORURENING VIA UDSTØDNING. Men det er da dejligt hvis vi slipper for Dubai bygningerne på havnen.

 • Poul Sørensen

  De er nok sure, og vanskelig at fordøje

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fredag indvies den nye yderhavn i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER