Musikskolen leverer upcoming bands til Sæby Jazzfestival

Musikskolen leverer upcoming bands til Sæby Jazzfestival

29. maj 2012 - kl. 16:25 - af

Til årets Jazzfestival i Sæby bidrog Musikskolen med to talentfulde bands, nemlig Crossover Unit og Dream Team.

Crossover Unit lagde ud med at blæse Jazzfestivalens dag to i gang på torvet under en skyfri himmel foran et stort publikum. Som navnet indikerer, så er Crossover Unit et band, som krydser over i forskellige genrer blandt andet jazz, latin, rock og pop. Instrumentalbandet, hvor trompeten har rollen som forsanger, består af fem unge mennesker i alderen 14-17, som alle kommer fra Sæby og Frederikshavn. Trods deres unge alder ved de alle, at de vil være noget indenfor musikken og derfor er deres arbejde præget af stor professionalisme. Dette var tydeligt at se, for efter deres optræden var der kun positive reaktioner at finde blandt publikum.

Eksempelvis udtalte en turist fra Svendborg følgende: ”Det lyder dejligt og jeg er meget imponeret over, at de kan gøre det så godt i forhold til deres unge alder”.

Også hos bandets coach, Henrik Engqvist, var der stor tilfredshed: ”Musikalsk set klarede alle mine elever det fantastisk i dag, de var sikre og alt gik efter planen, så det var rigtig godt. Vores prøve tidligere i dag gik ikke så godt, men typisk siger man at generalprøven helst ikke skal gå for godt, for så er folk ekstra skarpe til selve koncerten”.

Om aftenen flyttede Jazzfestivalen ned til havnen, hvor Dream Team spillede for et fyldt telt. Dream Team er et stort band med 12 spilleglade og energiske medlemmer, som har rødder i Sæby. Bandets medlemmer er i alderen 14-21, og er nogle meget dygtige og engagerede musikere – hovedparten af dem går nemlig eller har gået i talentklassen på Musikskolen. Til aftenens koncert leverede bandet numre af eksempelvis Tower of Power, Earth Wind & Fire, Blast og Chaka Khan.

For Dream Team var dagen ekstra speciel, for bandet har nemlig for nylig indspillet en cd, som havde release til Sæby Jazzfestival.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Musikskolen leverer upcoming bands til Sæby Jazzfestival' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger