Under en måned til årets Sæbygaardløb

Under en måned til årets Sæbygaardløb

28. maj 2012 - kl. 5:17 - af

Så kan du godt begynde at støve løbeskoene af til Sæbygaardløbet søndag den 24. juni, og være med til at lave deltagerrekord i år.

Sidste år var deltagerantallet oppe på 280, hvilket var rekord.

Atletikklubben SIK 80 Sæby er nu klar til at tage imod de mange løbere, som vil nyde naturen i Sæbygaard Skov, samtidig med de får god motion og socialt samvær.

I år er der 300 gavekort fra Løbekompagniet til køb af løbesko, gratis is til børneløbets deltagere, præmier fra Newline til gruppevindere og kildevand sponseret fra BeneFit Sæby. Endvidere har mange lokale sponsorere støttet løbet.

Start og mål foregår med start ved tennisbannerne i Sæbygård Skov, og der kan vælges mellem to ruter på henholdsvis 3,9 og 10 km. Derudover er der et børneløb for børn under 10 år på cirka 1 km. Børneløbet starter kl. 13.30. Den korte rute skydes i gang kl. 14 og den lange rute kl. 15.

Tilmelding foregår på: www.mintilmelding.dk

Oplysninger om løbet fås i Sæby Folkeblad eller på www.SIK80.dk eller på tlf. 6111 4502 eller 2253 5373.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Under en måned til årets Sæbygaardløb' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER