Tak til Arbejderbevægelsens Kultur- & Oplysningsforening

Tak til Arbejderbevægelsens Kultur- & Oplysningsforening

27. maj 2012 - kl. 18:33 - af

Saebyavis.dk har modtaget følgende taksigelse:
”Rosengården Plejecenter, afd. Solkrogen, Sæby, fremsender hermed en stor tak for jeres sponsorat til støtte til flytning af og bygning af ny fugle-voliere.

Gaven har været til megen glæde, nu hvor beboerne har kunnet nyde fuglenes liv i volieren, og det liv der nu er i vores Sansehave, og som helt sikkert bliver brugt meget i den kommende tid, hvor vejret (forhåbentlig) vil tillade mange stunder i Sansehaven, sammen med fuglene.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tak til Arbejderbevægelsens Kultur- & Oplysningsforening' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER