Marked, jazz musik og godt vejr over Sæby

Marked, jazz musik og godt vejr over Sæby

27. maj 2012 - kl. 1:20 - af

Denne pinselørdag kunne næsten ikke blive bedre. Folk var glade og handlen gik livligt, både i byen og på Hedebo Strand Camping. Begge steder nød folk det gode vejr, og rigtig mange mennesker havde da også lagt vejen forbi det årlige kræmmermarked på campingpladsen. Her blev der handlet med alt fra børnemøbler, legetøj, billeder, smykker, dame- og herretøj og til gl. lysestager.

I byen var det jazzen der trak. Den skønne musik kunne høres over hele byen, og som sædvanlig var Lanternens Gårdhave fyldt til bristepunktet, da Ejvind Burholt sammen med All That Djazz gav den gas. På Torvet blev der danset og sunget med, da Mek Pek og søn underholdt børnene, og bagefter var det de voksnes tur til at nynne og vugge med til de skønne toner fra forskellige orkestre dagen igennem. Overalt i byen var der masser af tilhørere og en festlig stemning.

Hos de forretningsdrivende melder man om en god og hyggelig dag og også om en god omsætning.

I jazz teltet på havnen kunne man lørdag aften hylde Kenneth Knudsen, han modtog dette års JazzClash pris, der udover den fornemme titel udløste 5.000 kr til videreudvikling af musikken og sidst men ikke mindst et fornemt glasfad, produceret af Inge Frydkjær fra Sæby.

Herunder kan ses nogle videos fra de mange festlige jazzkoncerter og den gode stemning rundt om i Sæby i anledning af Jazzfestivalen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Marked, jazz musik og godt vejr over Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger