Så blev det igen forår på Sæbygaard!

Så blev det igen forår på Sæbygaard!

25. maj 2012 - kl. 0:38 - af

Tirsdag aften den 22. maj ankom 100 glade gæster til det traditionsrige arrangement “Taffel på Sæbygaard”.

Den stemningsfulde forårsaften i den smukke riddersal på Sæbygård blev indledt på festlig vis i borggården med et glas sprudlende italiensk Rustico Spumante Processo, mens Julius Arenfeldt og Arne Stoffersen fra ”Sæbygårds Venner” bød velkommen.

Forårskoncerten med Vendsyssel Symfoniorkester var en succes med veloplagt dirigent Kristina Hansson og et orkester, som udtrykker kærlighed til musikken og livet gennem formidling af både klassiske mestre og moderne toner.

I pausen blev der serveret et lækkert, utraditionelt pølse/ostebord med italienske specialiteter leveret af Den Gamle Smedie.

Taffel på Sæbygaard er et samarbejdsarrangement mellem Sæbygårds Venner, Vendsyssel Symfoniorkester og FOF Vendsyssel.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så blev det igen forår på Sæbygaard! ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER