Vidne søges til et overfald i Sæby

Vidne søges til et overfald i Sæby

23. maj 2012 - kl. 14:55 - af

Tirsdag omkring kl. 14 var to unge piger på henholdsvis 18 og 22 år røget i totterne på hinanden på Laurits Christensens Vej ved en P-plads. Den 22-årige pige tildelte den 18-årige flere slag i ansigtet, hvilket resulterede i nogle skrammer og et blåt øje. En kvinde kom den 18-årige til undsætning, hvilket medførte at den 22-årige stak af ifølge med en ung mand. Den unge mand var passiv under slagsmålet. Men politiet vil meget gerne tale med den kvinde, som hjalp den noget omtågede 18-pige, så hvis vedkommende læser dette, må hun gerne henvende sig til Nordjyllands Politi i Frederikshavn.

Natten til onsdag har der været indbrud hos Slagter Engen i Vestergade, her er der fjernet en PC og et større pengebeløb.

Tirsdag morgen var der indbrud i et udhus på Gl. Ålborgvej, her er der stjålet en del frysevarer.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vidne søges til et overfald i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER