
Økologisk og biodynamisk vin – kan det drikkes?
23. maj 2012 - kl. 8:58 - af Henrik Christensen (web-redaktør)
Kan det virkelig passe at økologiske og biodynamiske vine kan smage godt?
Kom selv og prøv! Gratis vinsmagning, torsdag den 24. maj fra kl. 14.00 -16.00 på Frank’s Restaurant, Havnen 12, Sæby.
Smag nogle økologiske og biodynamiske topvine fra Nordspanien. Frank´s har besøg af Angela Tetas, der præsenterer flere spanske øko-vinhuse.
Ved smagningen er der bl.a. mulighed for at smage Cava, Priorat-vine samt vine fra Ribero del Duero.
Få en uformel snak og få styr på forskellen mellem begreberne økologi, biodynamik og almindelig konventionel vindyrkning.
Skulle du fristes af de fremragende vine, er der mulighed for at købe et par flasker med hjem til weekenden til engrospriser.
“Vel mødt med friske smagsløg”, lyder det fra Restauratør Frank Størup.
En kommentar til “Økologisk og biodynamisk vin – kan det drikkes?” under annoncerne.
Velkommen til alle ;-D