CamillaF fylder 1 år i Sæby den 1. juni

CamillaF fylder 1 år i Sæby den 1. juni

20. maj 2012 - kl. 9:19 - af

Den 1. juni sidste år købte Camilla Fellov New Hair (nu CamillaF) Grønnegade 18 i Sæby. I forvejen har Camilla salon i Danmarksgade 50 i Frederikshavn, og der er nok at lave begge steder.

”Vi har nu 3 frisører og 2 elever ansat i Sæby, senest ankomne er frisør Lisa Hjørnet, som du også kan møde i Frederikshavn og elev Amalie Hansen, og vi kan nu tilbyde behandlinger både med og uden forudbestilling, og så er der elevbehandling til fordelagtige priser”, fortæller Camilla.

Trods de hårde odds i disse tider, har Camilla Fellov formået at få to saloner til at køre på kun 4 år, det er flot.

Dagen fejres med en lille konkurrence om 10 gavekort til et minicruise for to personer med Stena Saga (Frederikshavn – Oslo tur/retur).

Spørgsmålet til denne konkurrence lyder: ”Kan du huske hvilken dag CamillaF fylder år, er det den 1. juni, den 15. juni eller den 1. juli”? Og svaret skal være afleveret i salonen senest den 1. juni. Vinderne vil få direkte besked den 4. juni.

SaebyAvis.dk ønsker CamillaF og hele ”holdet” tillykke med fødselsdagen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'CamillaF fylder 1 år i Sæby den 1. juni' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER