Sæby Jazzfestival med Sæby Big Band og Helle Hansen

Sæby Jazzfestival med Sæby Big Band og Helle Hansen

19. maj 2012 - kl. 0:21 - af

Så er forårsjazzen på vej til Sæby. Pinsen står i jazzens tegn når Sæby Jazzfestival løber af stablen for 3. år i træk. Og Sæby Big Band glæder sig til begivenheden og ikke mindst til det rige jazzliv rundt omkring i hele byen helt fra torsdag den 24. til pinsesøndag den 27. maj. Forventningsfuld ses ligeledes frem til Sæby Big Bands koncert ved festivalen. Den skal finde sted i Jazz Clash Teltet på Sæby Havn fredag den 25. kl. 21.00.

2 herlige sæt skal orkestret spille. Og orkestret er ikke helt alene denne aften. Allerede torsdag får bandet besøg af sanger og komponist Helle Hansen.  Med støtte fra Karizma Projektet i Frederikshavn kommune har orkestret modtaget økonomisk støtte til en mini jazzprojekt med denne danske super jazzkvinde.

Frederikshavn Kommunes projekt Karizma er tværkommunalt samarbejde mellem kulturinstitutioner, kreative erhverv og udøvende musikere i regi af Kulturaftale Nordjylland.

Helle Hansen skal indstudere numre og prøve med orkestret hele torsdag aften. Til arrangementet skal orkester og Helle Hansen indøve flere af hendes supergode, sjove og anderledes big band arrangementer. Big Band arrangementer af Helle Hansens numre er skrevet af andre af orkestrets gode venner, nemlig trompetist Jesper Riis og basunist Peter Jensen.  Numre som I only know, Throw it on the heap, It would never work, Sanctuary, Hooket on You er blandt nogle af de Helle Hansen numre orkester og sanger vil byde på. Herud over en del af orkestrets sædvanlige jazzrepertoire. Et blandet program som orkestret håber glæder alle fremmødte.

Helle Hansen er ingen hvem som helst. Hun har nemlig vundet The Honorable Mention Award ved USA Songwriting Competition – for 10. år i træk. En meget attraktiv Award for jazzens sangskrivere. Herudover har hun sendt flere Cd-udgivelser på gaden. Endvidere er Helle Hansen en meget brugt gæsteinstruktør og sanger ved mange af landets jazzorkestre.

Big Bandet glæder sig til at byde velkommen til en herlig jazzaften på fredag 25. maj på Sæby Havn. Se mere på www.saebybigband.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Jazzfestival med Sæby Big Band og Helle Hansen ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER