Masser af forskellige kæledyr på Sæby Torv

Masser af forskellige kæledyr på Sæby Torv

19. maj 2012 - kl. 15:45 - af

Denne lørdag stod i kæledyrenes tegn, og hele 29 børn og voksne var mødt op, for at få deres dejlige dyr fotograferet af Sandra fra Click, der i dagens anledning havde flyttet studiet udendørs til ære for de fremmødte.

Alle dyrene, som var af forskellig art, blev nøje registreret og fotograferet, så alle fra i næste uge kan stemmes på netop deres favorit til at vinde titlen ” Sæby’s sødeste kæledyr”. Alle billederne kan fra i næste uge ses i vinduet hos Click i Vestergade, og det er også her, man helt frem til pinse kan stemme på lige det dyr, man synes bedst om.
Blandt de mange kæledyr, var både hunde, kaniner og ikke mindst en hest, der vakte stor opsigt, både overfor de fremmødte dyreelskere, men bestemt også blandt de mange hunde, der ikke alle var lige trygge ved det store dyr.

På Torvet kunne man også få gode råd hos HJ hundesalon, hvor Helle kyndigt vejledte de fremmødte i pleje af deres kæledyr. En del hunde fik også klippet negle, så de alle var i fineste skrud til dagens fotografering.

Konkurrencen om at blive byens sødeste kæledyr afsløres her på avisen mandag efter pinse, hvor man også kan få lejlighed til at se alle de andre deltagende dyr.
Så kig ind hos Click fra mandag og deltag i konkurrencen, så Sæby’s sødeste kæledyr kan findes på retfærdig vis.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Masser af forskellige kæledyr på Sæby Torv' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER