IF Skjold Sæby tager imod Mejrup GU

IF Skjold Sæby tager imod Mejrup GU

16. maj 2012 - kl. 19:46 - af

Det er blevet tid til forårets blot 3. hjemmekamp for Skjolds hold i jyllandsserien for mænd. Kristi Himmelfarts dag, torsdag den 17. maj, gæster Mejrup GU således Sparekassen Vendsyssel Arena. Kampen er i øvrigt den udsatte premierekamp fra 31/3, hvor Skjold som bekendt havde 3 mand med på det danske futsal-landshold.

De to hold må formodes at være godt forberedte på hinandens styrker og svagheder, idet de mødtes så sent som i søndags. Her blev det til uafgjort 2-2, i en livlig kamp med chancer i begge ender af banen. Mejrup kom foran 1-0 midt i første halvleg, og den stilling holdt til pausen trods flere gode Sæby-chancer. Blandt andet havde Mejrups målmand en fantom-redning på et hovesstød fra Tobias Overlade. 10 minutter inde i anden halvleg blev ondt værre for Sæby-drengene. Nicolaj Eliasen havde armen på bolden i feltet, og dommeren pegede promte på pletten. Mejrups anfører omsatte sikkert chancen fra 11-meter pletten, og dermed stod der 2-0 til hjemmeholdet. Sæby-spillerne tog herefter skeen i den anden hånd, og via flot offensivt spil fik holdet arbejdet sig tilbage i kampen. Først gjorde Mathias Mygind det til 1-2 efter et flot opspil i højresiden. Indskiftede Patrick Hoffmann udlignede til 2-2, da han flot rundede Mejrups keeper og sparkede bolden i det tomme mål, efter en god stikning i dybden. Mejrups målmand diskede om med endnu en klassredning i slutfasen, og dermed endte kampen 2-2.

Kristi Himmelfarts dag mødes de to hold som sagt igen. Til kampen har Karsten Thomsen lavet en enkelt ændring, idet Mikkel Hansen glider ned på serie 3. I hans sted spiller i stedet Mathias Madsen. Dermed ser Skjold-truppen således ud:

1. Stefan Wesley Henriksen
2. Mathias Mygind
3. Anders Lykke
4. Nicolaj Eliasen
5. Jeppe Vittrup
6. Paw Værnhøj
7. Patrick Nødgaard
8. Patrick Pedersen
9. Tobias Overlade
10. Jens Lorenzen
11. Dennis Poulsen
12. Patrick Hoffmann
13. Mathias Madsen
14. Daniel Overlade.

Kampen fløjtes i gang klokken 16.00 på Sparekassen Vendsyssel Arena. Husk desuden, at Skjolds JS-mandskab allerede spiller på hjemmebane igen på søndag, når Lemvig GF gæster. Her er der ligeledes kampstart klokken 16.00 på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Tekst: Jens Lorenzen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'IF Skjold Sæby tager imod Mejrup GU ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger