’Legedag’ afholdt på Hørby Efterskole….

’Legedag’ afholdt på Hørby Efterskole….

16. maj 2012 - kl. 9:29 - af

De skriftlige prøver er overstået, snart handler det om de mundtlige og i den mellemliggende periode bliver nogle af de sidste efterskolearrangementer afviklet på Hørby Efterskole.

Det betyder bl.a. en idrætsdag fælles med Han Herreders Ungdomsskole og deltagelse i efterskolefestivalen AFTRYK på Østhimmerlands Ungdomsskole, ligesom den årlige ’Store Legedag’ sammen med Efterskolen i Dronninglund er blevet afviklet på lejrcentret Thorup Hede.

Nok kommer eleverne fra to efterskoler, hvor der året igennem er blevet opbygget traditioner og fælleskaber på baggrund af forskellige tilgange til efterskolelivet, men alligevel er der noget grundlæggende, som er fælles for det at være efterskoleelev, hvorfor snakken på holdene – som var sammensat af elever fra begge skoler – gik lystligt allerede fra morgenen af.

Udfordringerne som eleverne i løbet af dagen skulle prøve kræfter med var da også tilrettelagt sådan, at det var samarbejdets kunst, der var i centrum, hvilket måske var en af grundene til, at eleverne hurtigt fik lært navnene på dem fra ’den anden skole’.

Og ja – Store Legedag hedder dagen, og selvom det var langt over 200 teenagere, der skulle lege, viser det sig, at man aldrig bliver for gammel til dette, når der er lidt udfordring, lidt taktik, lidt humor og lidt konkurrence med i spillet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '’Legedag’ afholdt på Hørby Efterskole....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER