Sæby Apotek: Dine fødder skal også plejes!

Sæby Apotek: Dine fødder skal også plejes!

13. maj 2012 - kl. 0:30 - af

Nu sker det meget snart….. nogle glæder sig og er så småt begyndt, andre bliver helt stressede ved tanken….Sommeren er stærkt på vej, og vi skal have vores fødder pakket ud, så vi kan komme i sandalerne/sommer- skoene. Det kræver, for mange, lidt hjemmearbejde, for vinteren igennem har fødderne, for de fleste, fået et minimum af pleje.

Hård hud og hælrevner, er noget næsten alle kender til, i større eller mindre grad.

Hård hud er kendetegnende ved et område med kompakt, hård og tør hud, der kan være let gul- eller hvidfarvet. Oftest er det på hælen, men også på siden af storetåen er typisk. Det der skal gøres for at blive problemet kvit, er fodbad tilsat blødgørende olier og evt. salicylsyre der nedbryder den hårde hud, efterfølgende bruges en ”skraber”, hvor man ikke kan komme til at ”tage” for meget, som med en høvl. Afslutningsvis smøres med en intensiv fodcreme.

Hælrevner, er en ansamling af tør, hård hud omkring hælens kanter med hvide lodrette revner. Revnerne kan være af varierende dybde. Grunden til hælrevners opståen, er at den hårde hud på hælen ikke er blevet behandlet. Så når den hårde hud udsættes for belastning (alm. gang),sprækker den. Også her er det fodbad, fil/skraber og en afsluttende creme, der indeholder meget karbamid.

På Sæby og Østervrå Apotek forhandles gode fodpleje-produkter. Kig ind og vi hjælper gerne med at finde de produkter der passer til dine fødder

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Apotek: Dine fødder skal også plejes!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER