Nordens største Cirkus besøgte Sæby

Nordens største Cirkus besøgte Sæby

13. maj 2012 - kl. 2:49 - af

Traditionen tro, besøgte Cirkus Arena også Sæby i år på deres vej gennem Danmark, hvor de i alt besøger 107 byer.
Der var ikke kun tale om Nordens største Cirkus, men mon ikke også om Nordens længste forestilling. Publikum fik 2 timer og 45 minutters underholdning, hvor pausen kunne bruges på elefant- eller hesteridning og en rutsjetur på den høje oppustelige rutsjebane.
Forestillingen bød på alt fra luftballon, heste, musik, klovne til elefanter og akrobatik. Der var nogle blandt det publikum, vi talte med, der syntes der var meget akrobatik i forestillingen, men det var klart numrene med dyr og klovne, der “fangede” de yngste blandt publikum.
Mon ikke Sæby glad tager imod Cirkus Arena igen i 2013.

En kommentar til “Nordens største Cirkus besøgte Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Nordens største Cirkus besøgte Sæby”

  • hej er der nogle der liger inde med et foto af dem der der spillet musik med klovnen? 🙂 jeg var en af dem

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordens største Cirkus besøgte Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER