Ny udstilling af billeder på Sæby Bibliotek

Ny udstilling af billeder på Sæby Bibliotek

12. maj 2012 - kl. 0:19 - af

Et bredt repertoire ligger til grund for en aktuel udstilling af akrylbilleder på Sæby Bibliotek. Malerierne er lavet af en Henning Winther Sørensen, Sæby, som i mange år har malet i sin fritid.

Repertoiret er bredt. – Emnerne kan være et spændende motiv, jeg ser i naturen, eller jeg bliver inspireret af noget andre har lavet. Det kan også være, at jeg bare lade den frie fantasi komme til udtryk på lærredet, lyde det fra den ivrige hobbymaler.

-Tidligere havde jeg plads til at male med oliefarver, men efter at jeg er flyttet til en mindre bolig, er jeg gået over til at male med akryl, fortæller Henning Winther Sørensen.

Ren afslapning
-Arbejdet med pensler og lærred har altid været på hobbyplan, fortæller han, jeg har ofte foræret et billede væk, men jeg har da også solgt flere af mine billeder. Bl.a. kan flere af hans værker ses på Sæby Fritidscenter.

-Det er ren afslapning, når konen og jeg sætter en god lydbog fra biblioteket i afspilleren, fortæller Henning Winther Sørensen, så sidder jeg ved mit staffeli, mens Jane er flittig med patchworknålen. Om sommeren rykker parret ud til deres sommerhus i Lyngså, og her er malegrejet også med.

Hjem til Sæby
Henning Winther Sørensen og hans kone Jane har boet i Skagen i 45 år inden turen atter gik tilbage til barndomsbyen Sæby, hvor de har boet de seneste år. -Vi har begge gået i skole her, og en ekstra stor glæde for os er, at vores datter og svigersøn også har bosat sig i byen, fortæller han.

Henning Winther Sørensen har udstillet flere steder, og er altså lige nu aktuel på Sæby Bibliotek, hvor hans billeder kan ses til udgangen af maj og begyndelsen af juni måned.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny udstilling af billeder på Sæby Bibliotek' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER