Koncert med børn og voksne i Hørby Kirke

Koncert med børn og voksne i Hørby Kirke

9. maj 2012 - kl. 17:41 - af

Der venter de fremmødte en fornøjelig aften, når Hørby Kirkekor og MAS-koret fra Sæby sætter hinanden stævne i Hørby Kirke tirsdag d. 15. maj kl. 19.00. Kirkekoret består af 12 piger og MAS-koret af over dobbelt så mange voksne og når alle disse korsangere synger sammen, vil der opstå et helt nyt kor!

Korene vil både synge sange sammen og hver for sig, og selvfølgelig vil der også være fællessange hvor publikum får mulighed for at synge med.  Begge kor synger primært rytmiske sange til koncerten.

Efter koncerten vil der være kaffe og en småkage i våbenhuset.

Alle er velkommen!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Koncert med børn og voksne i Hørby Kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER