Aflysning af foredrag på Sæby Bibliotek i aften

Aflysning af foredrag på Sæby Bibliotek i aften

8. maj 2012 - kl. 10:12 - af

Vi havde glædet os sådan til at få besøg af forfatteren Jakob Mathiassen der har skrevet bogen ”Beton – historier fra skurvognen”, fortæller Merete Trap.

Desværre har vi ikke solgt nogle billetter og vælger derfor at aflyse foredraget. Det er vi rigtig kede af, men håber at byens borgere vil bakke op om vores arrangementer til efteråret, hvor vi bl.a. får besøg af Camilla Framnes fra ”de unge mødre” og Trine Villemann hofreporter på Se & Hør, slutter Merete fra Sæby Bibliotek.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aflysning af foredrag på Sæby Bibliotek i aften' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER