IF Skjold Sæby vandt lokalopgør i Skagen

IF Skjold Sæby vandt lokalopgør i Skagen

7. maj 2012 - kl. 11:17 - af

Torsdag aften var Skjolds jyllandsseriehold en tur i Skagen, hvor årets første lokalopgør skulle spilles. Skjold vandt en tæt kamp 3-2 efter 0-0 ved pausen.

Første halvleg var set med Skjold-briller ikke den store oplevelse. Skagen var toneangivende, og havde mere vilje og gejst med i deres spil. Sæby-spillerne stod dog godt på banen, men når bolden blev erobret, blev den lige så hurtigt smidt væk igen. Derfor var Skagen også mest på bolden, og med lange bolde frem mod deres forreste folk, forsøgte de at lægge pres på. Første halvleg forblev dog uden de helt store målchancer, hvilket Skjold-spillerne kunne være mest tilfredse med.

Fra anden halvlegs start viste Skjold mere vilje og spillelyst. Spillet var mere flydende, og Skagen blev presset tilbage på banen i flere perioder. Spilovertaget blev også omsat til mål efter ca et kvarter af anden halvleg. Efter flot opspil endte bolden hos Paw Værnhøj ved baglinjen i højre side, herfra blev bolden spillet ind foran mål, hvor Jens Lorenzen let kunne skubbe bolden det sidste stykke over stregen. Glæden varede dog kort for Sæby-spillerne. Kort efter fik Skagen udlignet, da et direkte frispark blev sendt i mål. Herefter bølgede spillet frem og tilbage, men det var igen Skagens tur til at komme på tavlen. Efter et hjørnespark endte bolden uden for feltet, hvor en repost blev sparket direkte i mål. Dermed var Skagen nu foran 2-1. Anden halvleg var generelt en begivenhedsrig affære, og det varede ikke længe inden der var scoret igen. Paw Værnhøj modtog således bolden på kanten af feltet i venstresiden, hvorefter han flot sparkede bolden i mål ved den nærmeste stolpe. Stillingen var nu 2-2. Kort efter det udlignende mål fik Skjold chancen for at komme foran i kampen, da holdet korrekt fik tilkendt straffespark, efter Nicolaj Eliasen var blevet skubbet i ryggen ved et hjørnespark. Desværre for Skjold misbrugte Patrick Nødgaard sparket fra 11-meter pletten, og kampen var fortsat helt åben. 10 minutter før tid faldt afgørelsen imidlertid efter endnu en dødbold. Et hjørnespark endte til sidst ved Jakob Kristensen, der flot fik sparket bolden i mål i det lille felt. I kampens afslutning lagde Skagen pres på med lange bolde, men Skjold spillerne forsvarede sig klogt, og kunne dermed juble efter dommerens sidste fløjt.

Med sejren rykker Skjold en enkelt plads op i tabellen, og indtager dermed 3. pladsen. Næste opgave er søndag den 13/5, hvor turen går til Mejrup, lidt uden for Holstebro.

Tekst: Jens Lorenzen, IF Skjold Sæby

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'IF Skjold Sæby vandt lokalopgør i Skagen ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER