Giv mor Poul Krebs på søndag…!

Giv mor Poul Krebs på søndag…!

7. maj 2012 - kl. 14:15 - af

Sådan lyder opfordringen fra arrangørerne bag Dybvad Open Air, som præsenterer Poul Krebs i Søparken til årets koncert den 4. august. Og mon ikke, de fleste mødre – og andre – vil sætte pris på en billet til 13 timers non-stop musik, hvor man ud over Poul Krebs’ største hits kan lægge øren til bl.a. Dodo’s “Vågner i Natten” og “Pigen med Det Røde Hår”, Stig Rossens udgaver af Flemming “Bamse” Jørgensens udødelige klassikere, eller de altid feststemte Sweethearts, der er ensbetydende med sommer, sol og koldt fadøl…?

Programmet for koncerten den 4. august ser således ud:

11.45: Superspark
13.00: Sweethearts
15.15: Stig Rossen og Vennerne
17.30: Zididada
19.45: Poul Krebs
22.00: Dodo And The Dodos
23.30: AfterParty med gratis adgang

I pauserne afløses musikken på den store scene af DJ-musik i eventteltet samt livemusik i pub-teltet, hvor hele to bands optræder; nemlig “Rockstop” og “Rundt På Gulvet Band”. Sidstnævnte spiller desuden op til et godt, gedigent AfterParty i det store VIP-telt efter sidste tone fra Dodo And The Dodos kl. ca. 23.30. Der er naturligvis gratis adgang til AfterParty’et, hvor barens personale vil være klar med supergode tilbud til de sene gæster – og hvor “Rundt På Gulvet Band” garanterer fuld skrue på alle forstærkere.

Billetter til Dybvad Open Air 2012 kan købes i Spar Nord Østervrå/Sæby, Nordjyske Bank i Dybvad, Dybvad Døgnkiosk, samt på www.festivalbilletter.dk – og arrangørerne opfordrer publikum til at være hurtigt ude for at sikre sig billet inden den 1. juni, hvor prisen stiger.

Læs mere om koncerten (herunder natbusser, VIP-tilbud og meget mere) på www.dybvadopenair.dk eller på Facebook.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Giv mor Poul Krebs på søndag...! ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger