Byggemand Bob indtog Torvet i Sæby

Byggemand Bob indtog Torvet i Sæby

6. maj 2012 - kl. 6:43 - af

Lørdagen var helliget børn og barnlige sjæle, og til trods for konfirmationer i Sæby Kirke, bryllup og meget andet, ja så var der stor opbakning til det helt nye og meget populære show med Byggemand Bob.

Vejret var ret blæsende, men det var der ingen børn, der skænkede en tanke, da først showet var i gang. Alle var 100% optaget og koncentreret om det, der forgik på scenen. Ikke mindst når de velkendte sange flød ud gennem højttalerne, med bl.a. Bob han bygger og mange andre.

Det var Sæby Handelsstandsforening, der var vært ved dagens arrangement, som man hvis roligt kan betegne som en succes. Næste lørdag er programmet for en lidt anden målgruppe, når Vendelboerne MC indtager Torvet, sammen med inviterede gæster fra hele norden i forbindelse med deres træf. Efter en times tid på Torvet bevæger den store motorcykel kortage sig rundt i og omkring Sæby inden turen slutter ved klubhuset, hvor der er tryk på både musikken og fadølshanerne.

Alle er velkomne skulle vi hilse og sige fra arrangørerne, der forventer op mod 100 Mc’er på Torvet, hvis vejret viser sig fra sin pæne side, så masser at kigge på den kommende lørdag på Torvet i Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Byggemand Bob indtog Torvet i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger