Åbent Musikhus i Sæby torsdag aften

Åbent Musikhus i Sæby torsdag aften

6. maj 2012 - kl. 0:26 - af

Musikkorps Sæby inviterer til Åbent Musikhus Torsdag den 10. maj 2012 19.30 – 22.00. med overskriften ER DU VORES NYE MEDLEM.

Musikkorps Sæby sætter i den kommende tid plakater op forskellige steder i det nordjyske, hvor de inviterer til Åbent Musikhus på en af deres øveaftener.

Korpset vil gerne give alle musikinteresserede muligheden for at være med i et stort og velspillende orkester, som foruden det musikalske også har et godt sammenhold, takket være bl.a. deltagelse i en række sociale arrangementer.

Musikkorps Sæby opfordrer interesserede til at tage sit instrument med denne dag, og spille med i den udstrækning som man kan. Ellers kan man jo bare lytte med, og overvære øvelsen. Henvendelsen er også rettet imod dem som tidligere har spillet i orkester, og har haft en pause i nogle år, og gerne vil i gang igen.

Musikkorps Sæby har desuden et tæt samarbejde med Musisk Aftenskole Sæby, så de som ønsker at lære at spille på et instrument har mulighed for at tilmelde sig her og få en individuel undervisning. Musikkorps Sæby tæller i dag 52 medlemmer m/k, i alderen 25-83 år. Medlemmerne kommer fra alle samfundslag, og har vidt forskellig jobmæssigt baggrund. Men da det er musikken som er den fælles interesse, så er titler uden betydning – her er direktøren og arbejdsmanden lige kvalificeret.

Musikkorpset er særdeles godt kendt i både ind- og udland, idet orkestret gennem mange år har arrangeret International Musikfester i Sæby og hvor der typisk deltager orkestre fra 9 nationer. Orkestret er 1 gang årligt arrangør af ungdomsseminar for unge amatørmusikere fra Norge. Ca. 5-600 musikere og ledsagere deltager i seminaret og har gjort det gennem 20 år.

Ud over de store arrangementer så spiller Musikkorpset til mange forskellige arrangementer rundt i landsdelen, sommerkoncerter, kirkekoncerter, sølv- og guldbryllupper, julearrangementer m.m., ligesom det er medlemmer fra Musikkorps Sæby der sammen med medlemmer fra Sæby Garden sørger for flagnedspilningen kl. 21 på Sæby Havn i sommerferien. Traditionen er at Musikkorps Sæby giver en koncert før sidste flagnedspilning, og det kan samle flere tusinde mennesker når vejret er godt.
Endelig bliver der også tid til udlandsture for at besøge de mange venskabsorkestre som korpset har kontakt med.

Musikkorps Sæby har fast øvelokale i Musikhuset i Skolegade 6 i Sæby hvor de har hele orkestret samlet hver torsdag aften i tidsrummet 19.30-22.00.
Du kan læse mere om Musikkorps Sæby på deres hjemmeside www.musikkorps-saeby.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Åbent Musikhus i Sæby torsdag aften' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER