Spændende fotoudstilling på Sæby Bibliotek

Spændende fotoudstilling på Sæby Bibliotek

5. maj 2012 - kl. 0:46 - af

Ny energi på tanken og tid til eftertanke ligger bag den næste udstilling på Sæby Bibliotek med fotos af Louise Tvilling Krøgh.
Fotoapparatet kan i høj grad være med til at fange små og store ting, som det blotte øje ikke opfatter. Sådan er det også med nogle af de fotos, Sæby Bibliotek i øjeblikket har udstillet. Billederne er taget af Louise Tvilling Krøgh, Strandby, som har gjort en mangeårig interesse for at fotograferer til både en hobby, men også en mulighed for personlig opladning både fysisk og mentalt.

Hvad øjet ikke ser
De fleste har prøvet at have et fotografiapparat i hænderne, men har også erfaret, at resultatet ikke altid svarer til forventningerne. Jeg har altid haft lyst til at fotograferer, fortæller Louise Tvilling Krøgh, og specielt da jeg selv fik børn, blev interessen for alvor vagt. Jeg købte et kamera, og meldte mig til et kursus, og så var jeg bare solgt. Flere kurser er fulgt efter, også fordi der hele tiden dukker nye behov op for at vide mere, forklarer den ivrige fotograf.
Jeg er meget optaget af at fange de ting, som øjet ikke umiddelbart ser. Det kan være en lille bitte vanddråbe på et græsstrå, eller et større motiv, der afslører en helt ny side af sig selv, der er så meget skønt, spændende og forunderligt at se, hvis man giver sig selv tid, forsikre Louise Tvilling Krøgh.

Opladning
De rolige stunder med fotoapparatet tilbringes ofte mens familien – mand og tre børn sover. De foretrukne motiver er naturen, stranden, havet – i det helt taget smukke oplevelser og motiver i det nærmiljø, der omgiver os alle, men som vi måske ikke altid lægger mærke til. Her lader jeg op og får ny energi, forsikre Louise Tvilling Krøgh, alt imens hun har fanget spændende og smukke motiver, til glæde for os alle.
Den flotte fotoserie – i både farver og sort/hvid – kan ses på Sæby Bibliotek til udgangen af maj måned.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spændende fotoudstilling på Sæby Bibliotek' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER