Paradisæbletræer i blomst – forår i Nellemanns Have

Paradisæbletræer i blomst – forår i Nellemanns Have

5. maj 2012 - kl. 0:08 - af

Forårsfest i Sæby 19. maj kl. 10 – 15 – med gratis oplevelser for alle generationer.

Kom og nyd dagen i haven, mens paradisæblerne står i fuldt flor.

Det kan du opleve
Forårsfesten åbnes midt formiddag ved borgmester Lars Møller. Derefter opvisning af spring­gymnaster. Se­nere bliver der mulighed for at se opvisning i folkedans, og har du lyst, kan du selv danse med, eller nyde frokosten til tonerne af harmonikamusik. Omkring middag og i løbet af eftermid­dagen bliver der i haven spillet lirekassemusik.

Hele dagen er der stande, hvor naturvejledere fortæller om fasaner og andre fugle. Du kan se biavl, smage bjesk, og så er der skattejagt, friluftssjov og meget mere. Salg af paradisæble­træer, frugttræer, udplantningsplanter samt mad og drikke.

Nellemanns Have er en offentlig have på 6 ha med Nordeuropas største samling af para­disæb­letræer, og festen afholdes på adressen Langtvedvej 23, Sæby.

Festen arrangeres af 9 lokale foreninger fra Sæby: Civitan Club Maria, Sæby, Civitan Club Sæby, Nellemanns Haves Venner, Sct. Georgsgildet, Saltlandet, Sæby Borgerforening, Sæby Folke­danserforening, Sæby og omegns Bevaringsfor­ening og Sæbygårds Venner. I år deltager Springteam Sæby, Volstrup Harmonikaklub, Sæby Miniby, Sæby Hjerte­forening, Sæby og om­egns Jagtforening, Hjørring Amts Biavlerfor­ening og Bjesklauget – De Tre Herregårde med de­res aktiviteter.

Du kan se mere om Nellemanns Have og forårsfesten med dagens program på: http://www.nellemanns-have.dk/venner/forarsfest.html

Vi glæder os til at se jer i Nellemanns Have, som er kendt for Nordeuropas største samling af paradisæbletræer, slutter Kirsten Svendsen fra PR-udvalget.

Kørselsvejledning: Drej fra hovedvejen ved Hotel Viking og følg skiltene til haven.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Paradisæbletræer i blomst - forår i Nellemanns Have' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER