Cirkus Arena kommer snart til Sæby

Cirkus Arena kommer snart til Sæby

5. maj 2012 - kl. 14:56 - af

Lørdag den 12. maj kl. 15.00 kan man igen opleve Cirkus Arena i Sæby. Det foregår som altid på Cirkuspladsen på Solsbækvej, og i år er der mange fantastiske og spændende ting at opleve.

For første gang i cirkushistorien gik Monte Carlos verdensberømte guldklovn til Danmark – til Casselly-Berdino-familien fra Cirkus Arena.

Hele 2 gange! strøg Cirkus Arena til tops ved årets Cirkusfestivaler i Monte-Carlo. Først var det Cassellys elefanter der modtog guldklovnen – cirkusverdenens svar på en Oscar – af festivalens formand Prinsesse Stéphanie og Prins Albert II af Monaco.

Fire gange undervejs fór et nærmest ekstatisk publikum op af sæderne med stående ovationer, inden det sluttede med endeløse bifald. Og det blev ved. Derfor udløste det artistiske pletskud ikke alene guldklovnen, men også hele fire andre specialpriser, her i blandt Publikumsprisen 2012, som for cirkusverdenen er den vigtigste af alle priser.

For første gang afholdt man ’New Generation’-festival med Prinsesse Stéphanies datter Pauline som jury-præsident. Igen var det Casselly-Berdino familien der, suverænt, snuppede den eneste Junior-guldklovn foran de mange unge cirkustalenter fra hele verdenen.
Det er jo endt som en ren Arena-festival, jubler den taknemlige cirkusdirektør Benny Berdino, der glæder sig til at præsentere guldvinderne i årets forestilling. Det bliver en guldfest i manegen. Vi skal selvfølgelig opleve vindernummeret med elefanterne, men også de unge, Merrylu og Patrick, er med og viser forrygende akrobatik på hesteryg. Jeg har samlet en række af mine egne favoritter i år siger Benny Berdino og nævner i flæng; springbræt truppen Catana og den spanske energibombe Picasso Jr., der begge har vundet i Monaco – – 16 uovertrufne ekvilibristiske akrobater fra Kina – og Diabolo- jongløren Georgo fra Tjekkiet. Og så har jeg hele vinteren fulgt, hvordan min egen familie har arbejdet med et helt nyt hestenummer hjemme i Cirkusland i Slagelse – det glæder jeg mig meget til at vise frem for publikum.

Det skal være sjovt at gå i Cirkus Arena – og det bli´r det når Benny Berdino, sammen med husklovnen Jimmy Folco præsenterer en af verdens bedste klovne Toto Chabri. Det bliver vanvittigt morsomt! – lover cirkusdirektøren, der også har et par overraskelser i ærmet og nævner en kæmpe varmluftsballon, før han kommer i tanke om at han er ved at afsløre sin egen overraskelse.

Cirkus Arena havde premiere den 13. marts på Bellahøj og turnerer herefter rundt i landet til 107 byer.

Læs mere på www.arena.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Cirkus Arena kommer snart til Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER