Minispejdere på rensningsanlæg i Sæby

Minispejdere på rensningsanlæg i Sæby

4. maj 2012 - kl. 20:12 - af

Minispejderne fra Sæbygaard Gruppen, Det danske spejderkorps besøgt i mandags Sæby Rensningsanlæg, som en del af deres miljømærke.

I efteråret blev affaldstyper gravet ned rundt omkring Spejderhuset, og her i foråret gravet op igen, noget var helt uændret, andet helt forsvundet – det gav en god snak om hvorfor affald ikke må smides i naturen

I løbet af vinteren er vand og el i spejderhuset blevet aflæst og forskellige forsøg med vind og vand blevet afprøvet. Spejderne har besøgt vindmøller og hørt om elproduktion, og nu var turen kommet til et besøg på et rensningsanlæg.

Lone fortalte og viste frem og måtte også besvarede spørgsmål om næsten alt. Spejderne havde en rigtig lærerig aften og kommer gerne igen, fortæller Helle Jelsbak.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Minispejdere på rensningsanlæg i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER