Kunstskoven med forenede kræfter – også fra Sæby

Kunstskoven med forenede kræfter – også fra Sæby

4. maj 2012 - kl. 6:55 - af

Stor opbakning til ny forening i Kunstskoven, det blev resultatet efter den stiftende generalforsamling i Kunstskoven mandag 30. april. Foreningen har fast adresse i Fylledet Skov, Brønderslevvej 25, 9900 Frederikshavn.

14 nye medlemmer er det foreløbige resultat, men forventninger er endnu større, og ambitionerne om Kunstskovens fremtid er store – men realistiske.
Hensigten med dannelse af foreningen Kunstskoven er, at jo flere kræfter til at bakke op om aktiviteter og arrangementer, jo bedre. Hidtil har det været Jens Erik og Birgit med hjælp fra Hanne Kops, der har taget det store slæb.
Hanne Kops, der har været med gennem flere år, valgte denne aften at stoppe og fik overrakt en buket blomster, som et symbol på det store arbejde hun har lagt i Kunstskoven.

Der er nedsat en bestyrelse, diverse arbejdsgrupper og flere projekter blev søsat.
Første store opgave er Pinseudstillingen 26.-27. maj, hvor der forventes op mod 45 udstillere, der varierer fra malerier, skulpturer, smykker og mange andre ting, der er værd at kigge på.
Kunstnerne kommer fra det meste af Vendsyssel, bl.a. er flere bosiddende i Sæby. Her kan bl.a. nævnes Mogens Hellum, Maibrit Bjerring Gabrielsen og Galleri Hedegaard, bare for at nævne et par stykker.

Og som sædvanlig er det gratis at besøge Kunstskovens udstillinger.
PR materialer skal udarbejdes, planer lægges og nye initiativer tages – jo, der er nok at gå i gang med, og planer om hvervning af flere medlemmer til foreningen Kunstskoven er i fuld gang.
Alle kan blive medlem. Enten ved at kontakte foreningen på kunstskoven@gmail.com eller på Pinseudstillingen, hvor det er muligt at stille spørgsmål til foreningen og dens virke.
Er du stadig interesseret, er der flere oplysninger om foreningen Kunstskoven og noget af Fylledets historie på www.kunstskoven.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kunstskoven med forenede kræfter - også fra Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger